041 983 277

O NAS

MJAV smo ženska pop skupina, osnovana na podlagi večglasnega petja, ob spremljavi klavirja ali celotnega benda.
 
Ustvarjamo lastno glasbo. Melodije in besedila v večini napišemo same. Želimo, da imajo pesmi poseben pomen in da v ljudeh vzbujajo čustva, zato ima vsaka naša pesem v ozadju resnično zgodbo. Tako se ljudem zares približamo in iskreno ustvarjamo.
 
Poleg svoje glasbe na koncertih izvajamo tudi priredbe znanih tujih in slovenskih pesmi. Potrudimo se, da vsaki priredbi damo svoj pečat, zato so naši nastopi unikatni, raznoliki in zanimivi.
 
Naš repertoar je primeren za poročne obrede, tematske večere, koncerte, presenečenja, obletnice in zaključke.
 
Naš moto je: USTVARJAMO EMOCIJE. In res jih. To dokažemo na vsakem nastopu posebej. Želimo, da z našim ustvarjanjem in nastopanjem ljudem lepšamo življenje.
 
 
KRATKA ZGODOVINA
V začetku našega delovanja smo pele predvsem a capella, zasedba pa je takrat štela štiri članice. Samemu petju smo pozneje dodale še instrumente, na katere smo igrale same. Leta 2017 pa nam je uspelo stopiti še stopničko višje in sedaj nas spremlja bend samih odličnih glasbenikov, kot so Gašper Konec, Samo Kališnik, Anže Langus Petrović, Jure Rozman, Žiga Kožar, Leon Firšt, Marko Hrvatin idr.
 
V vsem tem času je skupina doživela tudi nekaj kadrovskih menjav. Od leta 2012 je v skupini prepevala ustanovna članica Veronika Vadlan, ki jo je leta 2014 zamenjala Ana Golavšek. Od leta 2018 naprej pa skupina deluje kot tercet s klavirjem ali celotnim bendom.
 
USPEHI:
  • uvrstitev v polfinale showa Slovenija ima talent 2014, kjer smo s točko navdušile tako žirijo kot občinstvo,
  • pesem Vse je v redu ima že več kot 500.000 ogledov na Youtubu,
  • več kot 15.000 sledilcev na platformi Facebook,
  • nagrada strokovne žirije na festivalu Sredi zvezd (2014),
  • Sodelovanje v TV šovu Znan obraz ima svoj glas 2016 (Ani Frece).
Kontaktirajte nas